«

»

nov 28

Gustaaf

Boefje van de week

De PVDA wil meer rechten voor daders en minder voor de slachtoffers van misdrijven. Het lijkt er dus op dat het traditionele kopje PVDA thee weer terug is op het menu. Of één en ander de misdaadcijfers in Nederland terug zal brengen, das een ander verhaal. Neen, dan is Gustaaf meer van de harde lijn. Handjes van een dief afkappen gaat misschien iets te ver, maar met een welgemikte corrigerende tik, daar is niets mis mee.

2 reacties

  1. ericv

    Hakken ze daar nou met een mes in zijn kuit? Wat overigens geheeld verdiend zou zijn

  2. Gustaaf
    Gustaaf

    Dat weet ik niet, ze slaan hem wel met iets. Hij draagt wel een bril van +28. Kans is wel aanwezig dat zijn volgende diefstal een rolstoel is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.