«

»

nov 19

Gustaaf

R.I.P. Debaasjes

Und das Fest, das wir endlos wähnen,
Hat doch wie alles seinen Schluß.
Nun, keine Worte und keine Tränen,
Alles kommt, wie‘s kommen muß.

Aan alles komt een einde, ook aan één van de oudste weblogs van Nederland. Na zeven en half jaar ‘met veel plezier en overgave’ baasje zijn, kreeg ik het idee dat het tijd werd voor wat anders. Het was een moeilijke beslissing, want mijn vertrek zou hoogstwaarschijnlijk ook het einde van DeBaasjes als weblog betekenen. Van deze kant wil ik Stubbe maar bovenal Slagers bedanken voor de prettige, gezellige en warme samenwerking. Heren het ga u goed! De vaste bezoekers van de baasjes wil ik hier welkom heten. Want elk einde betekent ook een nieuw begin.

20 reacties

Naar het reactie formulier

 1. sigmo

  Jammer, maar helaas. Nou we lezen hier gewoon verder 🙂

 2. Gustaaf
  Gustaaf

  Kijk, das de goeie instelling. Welkom We gaan ook eens kijken of we het puzzelen weer op kunnen pakken. 🙂

 3. Slagers
  Slagers

  Go Gustaaf!

 4. ericv

  we gaan hier gewoon verder.

 5. Gustaaf
  Gustaaf

  Precies, op dezelfde voet. 🙂 Ben je trouwens weer begonnen met Tribal?

 6. ericv

  was even begonnen inderdaad. Gelukkig ook bijna meteen weer gestopt 😉

 7. Gustaaf
  Gustaaf

  Mooi, ik begin er nooit meer aan. heb het helemaal gehad met dat soort spelletjes. 🙂

 8. sigmo

  ik zal eens op zoek gaan naar wat grafzerken

 9. Gustaaf
  Gustaaf

  Maak je eens nuttig. 😉

 10. plip10
  plip10

  Dag heren! nog ruimte voor een extra? ;p

 11. Gustaaf
  Gustaaf

  @ Plip10, natuurlijk. Leuk om je hiero ook te zien. 🙂

 12. twocv
  twocv

  tribal?

  jullie spelen ook tribal wars?

 13. Gustaaf
  Gustaaf

  @twocv, welkom hiero. 🙂 Een aantal mensen hier hebben dat idd gespeeld. Travian is bij debaasjes in een duister verleden helemaal hot geweest. Was zelfs een heuse debaasjes alliantie.

 14. twocv
  twocv

  @gustaaf

  ik was nummer 2 van wereld 17, tot de nummer 1 stopte toen stopte ik ook omdat er geen competitie meer was.
  trivian is zo langzaammmmmmm 😛

 15. Gustaaf
  Gustaaf

  Top 3, das heel netjes. De “traviantijd” van ons alle hier ligt alweer een jaar of 5 a 6 achter ons. Tribal heb ik een paar jaar terug een paar maanden redelijk fanatiek gedaan. Toen was ik dit soort spelletjes beu. Ik was (en ben) ze spuugzat. 🙂

 16. ericv

  heel netjes ja, top 3. ik ben op wereld 8, 11 en 13 in ieder geval tijdelijk altijd 1e op mijn continent geweest. maar er ging zoveel tijd in zitten.. dat zal bij jou helemaal geweest zijn

 17. twocv
  twocv

  @ericv

  ik zal eerlijk zijn ..ik ben al iets ouder…net als jullie denk ik? 😛
  het kost je je relatie en werk als je niet oppast..
  elke dag farmen en aanvallen, met exel hele aanvallen op touw zetten….

  ik ben gestopt, en wist niet dat ik zoveel tijd in een spel stak!

  het blijft trekken maar , nee ik speel het ook niet meer dus

 18. Gustaaf
  Gustaaf

  Wij hebben de middelbare school ook al enige tijd terug achter ons gelaten. 🙂 En idd, het exelbestandje heb ik ook nog ergens op mijne PC staan. En yep, het is een vorm van verslaving, farmen, aanvallen, vergaderen via MSN, def. regelen. enz. enz…. Er gingen bij mij ook de nodige uren in op.

 19. ericv

  Inderdaad, wij zijn ook al wat ouder…. ben zelf vorige maand 40 geworden.. 😉 Het blijft trekken.. de grootste charme vond ik dat betalende en niet betalende spelers evenveel kans hadden, maar tegenwoordig hebben premium-spelers een groot voordeel met bouwtijd halveringen, meer grodnstoffen per uur en dergelijke, dus als niet betalende speler ben je dan toch redelijk kansloos.. maakt het makklijker om niet weer te beginnen..

 20. Gustaaf
  Gustaaf

  Precies, tegenwoordig ben je als niet betalende speler een soort van prooi voor betalende spelers. Bij sommige spellen zit er zelfs geen max aan wat je uitgeeft. Evony bijvoorbeeld, kost sommige “idioten” meerdere duizenden $. Bij tribal kwam je ook steeds meer script kiddies die erg handig waren met greasemonkey enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.