«

»

okt 29

Gustaaf

Tiet veur un pafke

Attentie, dit kunnen schokkende beelden zijn voor iedereen die wel eens: Een sigaartje opsteekt, aan een joint trekt of een Marlboro’tje in zijn handschoenvakje heeft liggen.

17 reacties

Naar het reactie formulier

 1. ericv

  mijn god.. ben ik blij dat ik niet meer rook

 2. Gustaaf
  Gustaaf

  Geen bier en niet meer roken? U bent goed bezig.

 3. ericv

  Trainen voor een triathlon he. hopelijk najaar volgend jaar. fiets tegenwoordig 12 uur in de week. loop 4 uur hard en begin zondag met zwemmen
  100 km fietsen en 20 km hardlopen dezelfde dag, daar draai ik mijn hand niet meer voor om..

  Echter schijnt vooral dat zwemmen een breekpunt te zijn. dus zal het wel merken.. als ik daar een uur lang in het water ploeter en het trapje is nog binnen handbereik, dan weet ik eigenlijk wel voldoende

  Het is overigens die andere vosselmans die graag met “u” strooit.. ik doe dat eigenlijk zelden. 😉

 4. Gustaaf
  Gustaaf

  Ik gebruik het “u woord” ook maar zo mee en dan. Heeft verder geen betekenis. 😉 Maar potverdomme, triathlon. das niet niks. Als ik er alleen maar aan denk dan begin ik al te zweten. Enige lopen dat ik doe is naar de koelkast en de auto. Fiets staat inmiddels op stal. Wordt alleen gebruikt in de zomer om hier naar het terras (eind van de straat) te fietsen.

 5. ericv

  Het is behoorlijk wat ja, maar met goede voeding enzo en training..Het gaat voorlopig goed.. wie weet.

  ik weet wel gustaaf.. als ik die triathlon red.of het zwemmen word echt niets, . het EERSTE wat ik doe is naar dat terras of de koelkast..
  Daar heb ik toch ook zin in soms

 6. Gustaaf
  Gustaaf

  Hahaha. is dat triatlon trouwens niet een hoop georganiseer? Moet toch een fiets klaar staan, zwembroek bij het zwemmen. Handdoek, gympen enz.

 7. ericv

  dat klopt inderdaad ja. . mijn loopleraar heeft er een gedaan en vertelde het dat beste is om eerst zelf eens te gaan fietsen, lopen en zwemmen.. en als dat allemaal gaat zonder problemen, dan pas eens verder te gaan kijken in het combineren en de uiteindelijke wedstrijd zelf dan.

  Dus dat advies volg ik nu maar.

  Heb overigens ook een passende streeftijd hoor. 12 uur + wat minuten.. dus dan hoeft het ook niet per se op de meest optimale plaats klaar te staan, maar het moet wel zijn natuurlijk… het wereldrecord is overigens 7 uur nog wat… Hoe ze dat ook voor elkaar hebben gekregen.. mijn god…

 8. ericv

  Heb je overigens wel eens gehoord van Urbonas ? [img]http://www.tspanevezys.lt/files/Nuoroda/16_3[1].jpg[img]

  die heeft er 20 achter elkaar gedaan.

  http://lifestyle.howzit.msn.com/men/iron-men-10-feats-of-physical-endurance?page=1

 9. ericv

  [img]http://www.tspanevezys.lt/files/Nuoroda/16_3[1].jpg[/img]

 10. Gustaaf
  Gustaaf

  Je gebruikt met lopen en fietsen natuurlijk andere spieren. Schaatsen en fietsen lijken dan meer op elkaar. Maar 12 uur sporten achter elkaar, dat haal ik mijn laatste 20 jaar nog niet. of je moet darten, poolen, biljarten en tafelvoetballen ook als sport zien. 😉

 11. Gustaaf
  Gustaaf

  Plaatjes moeten lukken volgens mij.

  Maar je hebt de Iron Man toch ook nog?

 12. Gustaaf
  Gustaaf

  HTML werkt wel. BB blijkbaar niet.

 13. ericv

  oh ja, ik ben hier bij de baasjes.. jij beoefent al jaren de quadruplethon 😉

 14. ericv

  ga zo eens naar bed.. het is alweer reeds 3 uur. de eerste 3 uur van mijn 41e levenjaar zitten er alweer op

 15. Gustaaf
  Gustaaf

  Potverdikke, dan van deze kant een dikke proficiat. 41, 42, 43 jaar dan zijn triatlonners op hen best heb ik gehoord. 😉

 16. ericv

  dankjewel! ze zeggen het inderdaad. dus wat dat betreft zit ik precies in de roos.

 17. Slagers
  Slagers

  Nog een verlate felicitatie van deze kant @ericv! En succes met de triathlon trouwens. Respect hoor, ik houd het voorlopig wel gewoon bij hardlopen en volleyballen. En dat dan op andere dagen trouwens 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.