«

»

okt 27

Gustaaf

Tyfuschinezen

Of deze man ooit arbeider is geweest in één van de Apple fabrieken, we weten het niet?! Eén ding staat wel als een paal boven water, hij is zo gek als een chimpansee met alzheimer. Slachtoffer van deze mafketel zijn een willekeurige zwangere moeder met haar anderhalf jaar oude dochtertje. Volgens laatste berichten vechten moeder en dochter nu nog voor hun leven. Het ongeboren kindje heeft het helaas niet gehaald. (Schokkend)

1 reactie

  1. ericv

    heb laatst nog eens wat beelden uit Rwanda gezien gedurende die moorden.. zijn toch nog opnames van het hakwerk de jungle uitgesmokkeld.. dat was maar 3 keer hakken.. en zo dood als een pier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.