«

»

okt 17

Gustaaf

Kutjapanners

Afgelopen maandag stond er een persberichtje in de Tokyo Herald betreffende de twee doelstellingen, die het lokale politiecorps zich begin dit jaar voor 2012 had gesteld. En er was goed en slecht nieuws. Doelstelling A: beperking van de niet geringe CO2 uitstoot, is anno 2012 met glans en wimpel gehaald. Doelstelling B: 20% meer criminelen achter slot en grendel brengen is helaas niet helemaal bereikt. Waarom dit zo is, wordt op dit moment nog onderzocht en geanalyseerd. Begin 2013 hoopt de politie van Tokyo meer te kunnen vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.