«

»

okt 06

Gustaaf

Pas op!

Dat je je dertien jarige fietsende zoontje een fietshelmpje op zet kan Gustaaf nog wel begrijpen. Maar hem uitleggen dat ie bij het oversteken rechts en links moet kijken, kan misschien ook wel enigszins nuttig.

2 reacties

  1. ericv

    niet alleen geeft zo’n helm blijkbaar een vals gevoel van veiligheid, het praktisch nut is zo te zien ook 0,0.

  2. Gustaaf
    Gustaaf

    Die heeft hem idd niet erg geholpen. Hij heeft het trouwens wel overleeft. dat dan weer wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.