«

»

dec 31

Gustaaf

Sukkel van de week

Echte helden haal je er zo uit!


2 reacties

  1. ericv

    Een goed en gelukkig 2022 voor iedereen die dit forum nog eens bezoekt en voor jou in het bijzonder Gustaaf!

    Hopelijk dit jaar het einde van die Corona-zooi!

  2. Gustaaf
    Gustaaf

    Bedankt Eric, er komen hier nog steeds de nodige mensen (minder dan in de baasjes tijd), alleen heel heel weinig reacties. Voor jou ook het allerbeste voor het nieuwe jaar. Verdomme we kennen elkaar al een hele tijd. En ja, die corona-onzin moet eens voorbij zijn. Het negeren van het vuurwerkverbod was een prima begin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.