«

»

apr 03

Gustaaf

Foutje bedankt

Ja, zo’n handrem zit er niet voor niets op!


4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. ericv

  Filmpje doet het niet hier

 2. ericv

  clipmoon is momenteel niet bereikbaar

 3. ericv

  de site is weer bereikbaar

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Ja clipmoon is geen youtube. Niemand kent het. Zijn nog maar een paar mensen die er iets uploaden. Maar ik gebruik het al 13 of 14 jaar. Omdat ik het al zolang gebruik kan ik er gratis filmpjes uploaden. Verder geen copyright of ander gelul zoals op youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.