«

»

apr 14

Gustaaf

Weekend Babe

Kijk door dit venster, en je hebt een prachtig uitzicht. (Speciaal voor Jos! Hněvkovského 30 Brno. Koningsdag ga je helaas niet meer halen 🙁 Ze wilde eerst niet dat ik haar adres verder gaf. Pas toen ik ging dreigen om haar privé foto’s van Instagram openbaar te maken. Pas toen ging ze overstag. Veel plezier Jos, en maak alstublieft geen puinhoop van.

3 reacties

 1. Jos

  Verdomme Gustaaf,
  Deze bijzonder mooie heb ik vorige week helaas gemist!
  Kan ik er in het weekend van Koningsdag ook nog terecht?

 2. Gustaaf
  Gustaaf

  Jos, koningsdag. ik ga dat voor je regelen. precies, weg uit dit land op die inteeltdag. Jos als je het adres nog moet hebben laat het maar weten.

 3. Jos

  Het lijkt me heel toepasselijk om haar met Koningsdag eens lekker te gaan verwennen Gustaaf.
  Ze verwacht het eigenlijk ook een beetje, want ze heeft haar oranje gordijntjes al opgehangen!
  En ja, het adres is zeker wel gemakkelijk, want anders ben ik al moe van het zoeken voordat ik daar ben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.