«

»

apr 29

Gustaaf

Klotebrazilianen

brazilEen schokbreker met een dildo verwarren. Dat is geen goed idee!


2 reacties

  1. Rooky

    Das een geile dame ! Ik had interesse ( met nadruk op “had”) want nu is ze te ruim voor mij. Jammer, gemiste kans ! Ze had me gewoon kunnen bellen en heel eventueel ook Gustaaf. Maarja, ze wil weer alles zelf doen…. sstttt

  2. Gustaaf
    Gustaaf

    Precies Rooky. Wij zijn de beroerdste niet. Wij willen ‘in sommige gevallen’ beste de helpende hand toereiken. Maar als daar geen gebruik van wordt gemaakt. Ja, dan moeten ze verdomme maar op de blaren zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.