«

»

jun 06

Gustaaf

Fikkie af

dog_noseVoor sommige Tokkies mensen zou het verboden moeten worden om huisdieren te houden (en kinderen te krijgen). Maar als paupers een voorliefde hebben voor pauperhonden, dan kan het wel eens fout gaan. Zoals deze ‘voormalige’ 84 jarige dame aan levende lijve moest ondervinden. (Schokkend)


2 reacties

 1. Rooky

  Dat het gefilmd is is nog schokkender. Maar ik zag iets donkers voorbij flitsen en dat verklaarde alles.

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Tja, dat kan haast geen toeval zijn. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.