«

»

dec 22

Gustaaf

Tyfuschinezen

Wat is inkoop het prijzigste? Helium of toch waterstof?


2 reacties

 1. Gerrit

  Ach Helium begint zeldzaam te worden (op aarde tenminste, in de ruimte is het een van de meest voorkomende elementen), Chinezen niet.

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Hahahaha, De Chinese bevolking blijkt toch in rap tempo te vergrijzen. Dit dankzij de ‘1 kind regel’ die ze jarenlang daar gehanteerd hebben. Ouders wilden toen een zoontje en geen dochter. Met als te verwachten resultaat dat er nu een stevig vrouwentekort is. Er lopen dus tientallen miljoenen geile hetero chinezen rond waar geen gat voor is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.