«

»

dec 07

Gustaaf

Toch knap

Ik ben geen helikopterpiloot (Heb al moeite genoeg om mijn fiets op het rechte pad te houden) Maar deze landing lijkt me toch best knap.


3 reacties

 1. ericv

  Nou Gustaaf, Ik doe het hem in mijn dromen nog niet na

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Ik heb ooit een poging gedaan om zo’n radiografische helikopter te besturen. Damn, lukte niet. Je moet hoogte,snelheid en richting allemaal op hetzelfde moment besturen. Ding lag na een paar seconden alweer op de grond.

   1. ericv

    Dat lijkt me ook erg ingewikkeld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.