«

»

mei 21

Gustaaf

Tyfuschinezen

Hebben die Chinezen eindelijk vijf elektrische stadsbussen (Stroom opgewekt door kolencentrales,want heel veel kolen). En ja, het zijn er maar vijf. Gelukkig dragen ze enorm bij voor een beter klimaat.


2 reacties

 1. ericv

  onvoorstelbaar hoe die accu’s kunnen branden

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Precies, en je kunt ze zomaar niet overal in een parkeergarage parkeren. Verder is het gevaarlijk voor den brandweer om ze te blussen. Pure waanzin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.