«

»

aug 25

Gustaaf

Burgeroorlog

De demonstraties van vorige maand beginnen in de V.S. steeds meer op een echte oorlog te lijken. Gaat niet lang duren voordat er doden beginnen te vallen.


11 reacties

Naar het reactie formulier

 1. ericv

  Als je ziet hoeveel mensen er jaarlijks worden doodgeschoten, dan lijkt het al jaren een burgeroorlog.

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Ja, en dat niet alleen in de V.S.

 2. Gerrit

  Ik ben graag bereid te stellen dat all lives matter, ook black lives dus. Maar als je in de VS die black lives specifiek zo belangrijk vindt waarom ga je er dan zo slordig mee om?
  Het lijkt me dat je nu toch ook weer niet zoveel denkkracht nodig hebt om je te realiseren dat als je in een land woont waar je tamelijk vrij een vuurwapen kan kopen en meenemen de politie een beetje zenuwachtig wordt als je je verzet tegen een arrestatie en daarna iets uit je auto wilt pakken.
  Mijn voorstel; Smart lives matter; volgens mij krijgen we daarmee veel minder van deze ellende.

 3. ericv

  Je slaat de spijker op de kop. Er is een reden dat de politie zo zenuwachtig reageert . Er zijn daar zoveel wapens in omloop, elke agent kan zonder enige waarschuwing van het ene op het andere moment neergeschoten worden door elke gek.

  Ik praat het politiegeweld niet goed, maar het probleem ligt zeker niet alleen bij de polite op straat. Jammer dat elke nuance verloren gaat daar. Laten we hopen dat het goed komt

 4. Gustaaf
  Gustaaf

  Volgens mij hebben jullie beide helemaal gelijk. Bij sommige demonstratie in de VS zie de nodige mensen bewapend rondlopen. Dat is hier gelukkig anders. Op sommige punten blijft het een vreemd land. Als je iets koopt in een plastiek zak, dan is daarop gedrukt dat je hem vooral niet over je hoofd moet trekken. En kopje koffie bij de MC-donalds. dan is te lezen dat de inhoudt warm is. Maar je kunt ook in elk dorpje zomaar een semiautomatisch wapen kopen.

 5. Gerrit

  Beste Gustaaf

  Maar ik verwacht dan wel dat er ergens op de verpakking van dat automatische wapen staat dat schieten op mensen kan leiden tot ernstige verwondingen of zelfs de dood.

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   hahaha, ongetwijfeld

 6. ericv

  Beste Gustaaf,

  hahaha

 7. Gerrit

  Ach ja bij het ouder worden komt er soms ook wat beleefdheid kijken

 8. ericv

  Dat is een mooie eigenschap Gerrit

 9. Gustaaf
  Gustaaf

  Zeker, weten. Daarom oa weten die lui van bovenstaand geheel niet waar ze over spreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.