«

»

nov 12

Gustaaf

W.T.F.

Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, ja??? Roept u maar! (NSFW)


15 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Jos

  Nou Gustaaf,
  Het internet kan nu voor dit jaar verder wel op slot.
  Ik heb voorlopig meer dan genoeg gezien…

 2. Gustaaf
  Gustaaf

  Hahahaha Jos, trouwens heb ik geen idee of dit koppel meer ‘werk’ op internet heeft staan.

 3. Fingerboardzpg

  handwritten by the author.

 4. Rachiocdt

  which is carried out by the printing

 5. Artisanvrh

  European glory, and even after

 6. ericv

  hey gustaaf. heb jij dit filmpje nog ergens?

 7. Anoniem

  Hartelijk dank! Zoals Jos zei, het internet kan inderdaad weer voor een jaar op slot.

  Al moet ik zeggen dat ze erg helder en intelligent overkwamen in dat interview op youtube.

 8. ericv

  ericv = anoniem

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Past prima in die woke onzin van tegenwoordig. Kan met niet voorstellen dat iemand met zijn volle verstand hier op zit te wachten.

 9. ericv

  hey Gustaaf,

  Nadat ik dat filmpje had gezien, crashte niet veel later mijn laptop. Ik dacht dat misschien aan mijn laptop lag.

  Gister liet ik dat filmpje ook bij een vriend zien, en daar crashte de computer zelfs tijdens het bekijken van dat filmpje. Een razendsnelle gaming rig.

  het was die wssrmnn link. Geen idee of het daaraan ligt. Een scan nu levert geen resultaat op qua malware.

  Geen idee, maar het zou wel toevallig zijn als allebei die computers toevallig crashten na het kijken van die link. Had jij hetzelfde ?

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Das verdomme kudt Eric, Nope ik heb hier nergens last van. Heb het filmpje net nog een keer bekeken. En alles werkt nog. En ik gebruik hier tegenwoordig nog alleen de gratis Avast virusscanner. Die geeft verder geen melding. Maar dat wil natuurlijk niet altijd wat zeggen. Moet eerlijk zeggen dat ik die wssrmnn site helemaal niet ken, was voor mij ook de eerste keer. Ben er via Google terechtgekomen. Hoop dat het voor jullie dat je het weer aan de praat krijgt. Gebruikte vroeger malwarebytes. Zal ik nog eens installeren kijken of die iets zegt.

 10. ericv

  Ik denk dat we geluk hebben gehad. Alles werkt weer naar behoren.

  Mijn laptop doet het weer zonder ingrijpen en de PC van de vriend is met een systeemherstel weer goed. Ik zag wel een paar vreemde chinese bestanden verspreid over de computer, maar dat zou ook torrent-gerelateerd kunnen zijn. Kon ze zonder problemen verwijderen.

  En zowel Malwarebytes als Avast melden bij mij ook dat alles ok is.

  Een chinese rootkit oid lijkt me onwaarschijnlijk, maar het valt niet uit te sluiten. In beide gevallen. (de crash van min laptop en de pc van mijn vriend), begon er iets in de pc een enorme herrie te maken. Of de harde schijf of de fans, gevolgd door een BSoD.

  Afwachten maar even!

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Hoop dat het allemaal meevalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.