«

»

apr 12

Gustaaf

Rustig aan

aanrijdingoek_bannerAls onze minister president binnenkort het associatieverdrag met de Oekraïne gaat tekenen. Laat ze daar dan van de eerste te ontvangen Nederlandse Euro’s, meteen wat flitspalen en radarapparatuur kopen.


3 reacties

 1. ericv

  Loop dan ook gewoon door als je een straat oversteekt…

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Idd, dan was er niets aan het handje geweest. Die mafketel in de wagen probeerde hem nog te ontwijken.

 2. ericv

  dat viel mij nou ook op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.