«

»

aug 26

Gustaaf

Darwin Award

darwinWelke halvegare chauffeur stuurt zijn mongolenbusje deze stroomversnelling in? Punt is wel, dat een aantal ouders na dit busritje ter vergeefs zitten te wachten op de thuiskomst van hun mongooltje. Het wassende water, onderschat dat nooit!


2 reacties

 1. Rooky

  Degene die de camera vasthield kan ook dat busje in ppfffff

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Precies. Help of film! 1 van de 2. Nu zijn alle mensen dood en hebben we filmpje waar je koppijn van krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.