«

»

jul 26

Gustaaf

Pleuristaiwanese

taiwan_flagIs één van je ouders zojuist overleden aan een enge ziekte? Je vrouw heeft zich voor een aanstormende intercity gesmeten! Of is je lievelings-broer overleden aan een overdosis goedkope drugs? Verdomme vier het! Yep, vier het met: een gezellig samenzijn, opzwepende muziek en korte sexy rokjes. Doodgaan, dat doe immers maar één keer!
2 reacties

 1. Jos

  Vergis ik me nou Gustaaf, of is de wens de vader van de gedachte?
  Ik meende warempel toch, dat de deksel van de kist een beetje omhoog kwam…

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Eens een ouwe viezerik, altijd een ouwe viezerik. En, Gustaaf kan het weten. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.