«

»

jun 27

Gustaaf

Amateur seks

xxxKijk, dat overgeile amateurs hun seksescapades willen delen met de buitenwereld is op zich prima. Zolang het smaakvol en functioneel is, hebben wij van hersendood.com er geen probleem mee. Maar er is aan dit alles wel een uiterste houdbaarheidsdatum verbonden. Je moet namelijk wel weten wanneer je moet stoppen. (NSFW)


2 reacties

 1. Rooky

  Bedacht Gustaaf ik had net gegeten en ligt nu weer in de pot.

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Dan kun je volgende keer beter eerst kijken voor dat je aan tafel schuift. Want ze worden nog veel ranziger. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.