«

»

okt 31

Gustaaf

Green Deal

Maar de hamvraag is natuurlijk: Past dit in de groene plannen van Jesse Klaver?


2 reacties

 1. Gerrit

  Ik heb hier wel enige twijfels bij; volgens mij is actie nog altijd – reactie en zou daarom de bladblazen ongeveer dezelfde kracht achteruit moeten genereren als de bladblazer vooruit. Ik weet dat de mythbusters het een keer gedaan hebben https://www.youtube.com/watch?v=uKXMTzMQWjo, maar deze gaat te makkelijk en te snel op te weinig vermogen en ik snap die mythbusters nog niet volledig maar omdat de wind ook omgedraaid wordt kun je inderdaad iets van positieve druk krijgen; maar je gaat zeker sneller als je de bladblazer gewoon naar achteren richt.

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Je hebt gelijk Gerrit. Dit filmpje is fake. Hij heeft simpelweg een elektrisch skateboard onder zijn emmer geschroefd. Natuurkundig nomen ze dit “twee tegengestelde krachten” volgens mij. Ik moest ook effe de beschrijving napluizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.