«

»

mei 18

Gustaaf

Fail

Heel dat corona gedoe is één idiote farce, Maar als je dit soort strapatsen er bovenop gaat doen…


2 reacties

 1. ericv

  Dat is inderdaad een idiote farce. het lijk wel een B-film.. met economisch vernietigende gevolgen, dat wel. De amerikaanse economie kan misschien wel met 30 % krimpen volgens de FED. Het zal er hier in Europa niet veel beter aan toegaan.

  Allemaal, om die zieke, toch al kwestbare en zwakkere groep mensen nog maar een paar maanden of 1 jaar langer in leven te houden. . Naar rede wordt niet meer geluisterd.

  Raakte vorige week in een discussie met een jonger iemand. Zij viel over het gebruik mijnerzijds van het woord ‘zwakkere’ mensen Dat mocht ook niet meer.. We geven het land over in de handen van een debiele generatie.

 2. Gustaaf
  Gustaaf

  Klopt helemaal, je moet elk woordje dat je uitspreekt tegenwoordig wegen op een zeer nauwkeurige weegschaal. Blanke mensen mag je tegenwoordig ook niet meer aanspreken als blank maar als witte mensen. En zo wordt het steeds gekker.

  2 jaar terug zijn er ruim 1100 mensen overleden aan de griep met vaak vergelijkbare symptomen. Ook toen bijna dezelfde problemen in dezelfde ziekenhuizen. Daar hoor je niemand meer over.

  Verder gaan dit soort virussen altijd weg tijdens de zomermaanden. Maar met deze maatregelen is de kans veel groter dat het terugkomt in de herfst.

  Pure massahysterie is het. Onze rechten worden ons ontnomen en dan na te gaan dat het vorige kabinet Rutte vele tientallen IC bedden heeft weggesaneerd.

  https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/2650954/griepepidemie-zorgt-voor-bomvolle-ziekenhuizen-en-tekort-aan-bedden-dagelijks-zijn-er-opnamestops

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.