«

»

apr 07

Gustaaf

Weekend Babe

Heerlijk weer dit weekendde, maar dat is geen reden om niet het lekker warme bedje op te zoeken.

(Onderstaande gegevens zijn speciaal voor Jos, andere mensen A.U.B. niet bellen!}
Barbora Kovarikova
Prkenny Dul
54101 Zacler
420 601 327 215

2 reacties

 1. Jos

  Geweldig goed geregeld Gustaaf!
  Ik ben zondagochtend om 03.30 uur aangereden en moet echt zeggen dat het de moeite waard is.
  Het bed heeft een vrij hard hard matras maar ligt verder toch prima.
  Ik heb er wel lichte rugklachten aan overgehouden…
  De TV is wat ouderwets, maar die heb ik toch meteen afgezet toen ik bij haar aankwam.
  Je krijgt van deze ontzettend hete Barbora en mij nu even de hartelijke groeten vanuit een iewat vochtig Tsjechië.
  Helaas moet ik zo meteen weer snel richting huiswaarts, want anders ontdekt ze dadelijk die 4 onuitwisbare vlekken in haar peperdure Burberry dekbedovertrek…
  Maar jij hebt me in ieder geval een onvergetelijk weekend bezorgd.
  Hartelijk dank daarvoor!

 2. Gustaaf
  Gustaaf

  Jos, goed om te horen dat het zo goed verlopen is. Het doet me echt deugt. Ik heb van Barbora verder ook geen klachten gekregen vanwege de vlekken die nu in haar prijzige Burberry dekbedovertrek zitten. Wel deelde ze mede dat ze twee dagen moeite had met lopen, maar ja, als dat alles is. Ik vermeld de volgende keer ‘speciaal voor jou’ de adresgegevens weer in het postje. Ik hoop dat het weer in Tsjechië komend weekeinde beter is, Want ja, daar zul je weer naartoe moeten. Ik hoop verder dat je een fijne terugreis hebt gehad.

  Groetjes Gustaaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.