«

»

mrt 23

Gustaaf

Teringrussen

Gelukkig landt je vers gevallen sneeuw lekker zacht.

2 reacties

 1. Jos

  Beste Gustaaf,
  Van harte gefeliciteerd met deze bijzondere verjaardag!
  Ik wens je nog heel veel jaren in goede gezondheid en over 5 jaar kom ik naar je feestje!

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Hahahahahaha Bedankt, Potverdikke, dat jij dat nog weet. Mijn verjaardagsdatum heeft volgens mij alleen op de oude blogspot template gestaan. En idd over 5 jaar is de grote dag. En jij bent van harte welkom. šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.