«

»

feb 26

Gustaaf

Darwin Award

Als je met dit koude weer een bevroren waterleiding hebt, dan kun je die prima ontdooien met een warme föhn. Maar als de hoofdklep van je (met benzine gevulde) tankwagen bevroren is. Tja, dan is het gebruik van een brander misschien niet zo’n goed idee.

3 reacties

 1. pieter baan

  Die zien we nooit meer terug.

 2. Gerrit

  Zo te zien is het probleem juist dat ie leeg is en het explosieve gas lucht mengsel in de tank ontbrand/ ontploft.

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Gerrit, dat zal inderdaad zo zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.