«

»

feb 26

Gustaaf

Lachen met negers

Potverdomme, dit is voorwaar een dame met ballen.


5 reacties

Naar het reactie formulier

 1. eric

  Ik las gisteren dat Oprah Winfrey voor president wilde gaan. Bewaar dit filmpje goed dan!

 2. eric

  alhoewel ze het tegen Trump waarschijnlijk wel gewonnen had.

 3. eric

  moet je toch niet aan te denken wat voor een aanzuigende werking de CVN-82 Oprah Winfrey, samen met de CVN-81 Barack Obama in de middellandse zee zouden hebben op al die afrikanen… nog meer door de VS veroorzaakte massa-immigratie

 4. eric

  Over massaimmigratie waanzin gesproken. Raakte op Facebook in discussie met een SP-er hierover.. wat zijn die lui gehersenspoeld

 5. Gustaaf
  Gustaaf

  Ja, ik had gehoord dat Winfrey over 4 jaar voor het presidentschap gaat. En dat zou zo maar eens kunnen lukken. Bij DWDD, Pauw ,Jinek enz. lopen ze alleen bij het idee al, kwijlend rond. Ja en de SP raakt op dat gebied de binding met de arbeider ook al kwijt. Worden PVDA 2.0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.