«

»

feb 11

Gustaaf

Sukkel van de week

brazbijen_bannerDeze pientere Braziliaan vond het een goed idee, om op klaarlichte dag en zonder enige bescherming een bijennest te ruimen. De bijen dachten daar duidelijk anders over.


8 reacties

Naar het reactie formulier

  1. ericv

    hoe zat dat ook weer met een plaatje?

    [img]http://cdn2.pu.nl/media/funny_pics/scroll.jpg[/img] ?

  2. ericv
  3. Gustaaf
    Gustaaf

    Eric volgens mij met html

  4. Gustaaf
    Gustaaf

    Hahaha, dat spel heb ik nooit gespeeld.

  5. ericv

    ken je dat niet? TES V SKyrim is voor open world games toch wel het beste spel ooit.. Er zit een constructie kit bij,. dit is denk ik het spel met de meeste mods. En prachtige mods. HD wapens, armour huizen, steden, weereffecten, HD water, bloed,magische effecten. Nude, XXX, nieuwe steden, werelden ga zo maar door,
    10.000-en mods.

    en zonder mods is het al een van de meest uitgebreide spellen ooit. Het is al wat oud 2011. en Bethesda heeft de face animations nooit zo goed gekregen in vergelijking met andere spellen, maar desallniettemin een aantal zeer fraaie momenten en OMG momenten in het spel.. Echt een aanrader..

  6. Gustaaf
    Gustaaf

    Eric, yep ik ken het spel wel. Heb het wel ooit op Twitch gezien. Weet ook dat het erg populair is en dat het een grote vaste achterban heeft. Maar persoonlijk speel ik dat soort spellen (Action R.P.G.) nooit. Maar ja, dat wil niets zeggen. Heb denk ik wel 200 spellen op 360 en ONE en speel er eigenlijk maar twee. Minecraft zo mee en dagelijks het gratis World of Tanks (bijna 11000 games). Maar ik denk wel dat TES een verslavend spel kan zijn als je er echt induikt.

  7. ericv

    world of tanks heb ik ook wel eens gespeeld. En minecraft. tja.. Heb je een hele stad gebouwd of zo?

    1. Gustaaf
      Gustaaf

      Daar krijg je eigenlijk nooit de tijd voor. Als er een update komt en je wilt de nieuwe zaken gebruiken die in de update zitten dan moet je opnieuw beginnen. De laatste tijd komen de updates minder frequent maar ik speel het ook niet meer zoveel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.