«

»

okt 29

Gustaaf

Stinkindiers

indiamosl_bannerGelukkig komen er momenteel bijna 8.500 moslims Nederland binnen per maand (zonder gezinshereniging) Gaat helemaal goed komen in dit land.


4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. eric

    Yep, komt helemaal goed.. 8500 * 52…

    vluchtelingen worden nu op Radio 1 al aangeuid als migranten… (vluchteling klinkt ook zo negatief) maar de naam hebben ze plots wel mee,, dus de kans dat al die goudzoekers ooit nog teruggestuurd gaan worden is niet zo groot… zit nu in de bbliotheek in breda.. van de mij omringende 15 mensen, spreekt er slechts 1 gebrekkig nederlands.. goed nieuws ware het niet dat de rest geen nederlands spreekt.. niets als hoofddoeken en baarden , schelden regelmatig een enkele verdwaalde nederlander die werkzaam is in de bieb, de huid vol… maar gelukkig heeft deze nederlander een cursus ‘laat je zelf uischelden door een buitenlander’ gehad….

    Gustaaf, dit land is allang verloren…

    Alsof het nog niet krankzinniger kon…. als dank voor het bombarderen van de koerden wil de krankzinnge oude vleermuis Merkel nu zsm Turkije nog in de EU… mijn god… wat is er aan de hand met al die randdebielen in de hogere bestuursregionen??

  2. Gustaaf
    Gustaaf

    Merkel is helemaal de weg kwijt. Laat alle vluchtelingen toe. Mooi allemaal, maar een groot gedeelte zal later richting Nederland gedelegeerd worden. Ook zullen Roemenië, Polen, Bulgarije enz. een aantal vluchtelingen moeten opnemen. Maar die landen zullen die vluchtelingen rap een verblijfsvergunning geven. Ze mogen vervolgens dan vrij reizen in Europa en raadt eens waar ze dan naartoe komen. Verder bijkomstigheid is dat 70% van alle vluchtelingen mannen zijn, vrouwen en kinderen zitten nog in Turkije of in het thuisland. Binnen een paar jaar tijd zal het aantal verviervoudigd zijn. Uiteindelijk zullen van al die gezinnen 80% legaal of illegaal in Noordwest-Europa blijven. Uiteindelijk komt het grootste gedeelte van deze ‘legale’ mensen in een uitkeringssituatie terecht. En idd, er zullen heus wel een paar ingenieurs en hoogleraars tussen zitten.

    Nederlandse politici roepen allemaal in koor dat Turkije nooit bij de EU zal komen. Maar wie is de persoon die Europa nu al voor een groot gedeelte bestuurt. Idd, fraulein Merkel.

  3. eric

    heb verder weinig toe te voegen aan je reactie. helemaal mee eens..

    enkel wellicht het vermelden nog waard: ook al zitten er ingenieurs en hoogleraars tussen… die hebben we toch ook al zat op dit moment? en anders scholen ze maar wat nederlanders om. die zijn er maar zat,,

    1. Gustaaf
      Gustaaf

      Idd, de beloofde banen die hun ten deel moeten vallen zijn er simpelweg ‘nog’ niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.