«

»

mrt 24

Gustaaf

Teringrussen

soviet_flagEen paar dagen terug lieten wij jullie zien dat het in Rusland momenteel hot is, om op van alles en nog wat te klimmen en dat dit geklauter wel eens fout gaat. Vandaag het volgende voorbeeldje. Dan klim je als veertienjarige op een hoge brug, waar ook nog eens een hoogspanningskabel overheen loopt. Tja, dat is weer een gevalletje kinderbijslag minder voor Poetin.


8 reacties

Naar het reactie formulier

  1. eric

    volgens FB ben jij jarig vandaag Gustaaf?

    gefeliciteerd als dit klopt 🙂

    1. Gustaaf
      Gustaaf

      Eric, dit is inderdaad Gustaaf’s verjaardag. Thx voor de hartelijke felicitaties.

  2. eric

    hoe laat is het feest? 🙂

    1. Gustaaf
      Gustaaf

      Hahahaha, hier is het elke dag feest. Trouwens jammer dat er geen “baasjes borrels” meer zijn.

  3. ericv

    Zeker jammer! dat wordt toch nog eens hoog tijd !

    1. Gustaaf
      Gustaaf

      Eigenlijk wel. Zou mooi zijn. Een baasjes reünie zou wel iets zijn. Zal eens bij Slagers informeren of daar behoefte aan is.

  4. ericv

    ok. zou wel leuk zijn. Jij spreekt slagers af en toe nog wel?
    hij komt op facebook nog wel eens langs. fervente hardloper geworden. bij mij is het er na een jaar blessureleed ver af dat sporten . Vanavond weer eens lekker aan het bier denk ik 🙂

    1. Gustaaf
      Gustaaf

      Zo mee en dan spreek ik hem nog wel. Hij is inderdaad fanatiek aan het hardlopen geslagen. Maar als ik zijn untappd mag geloven drinkt ie er niet veel pilsjes minder door. Maar jou hardloopcarrière is voorlopig gestopt? Jammer. En bier dat is een goed idee. Zal er dadelijk ook een eentje opentrekken. Maar ik zal den Slagers een polsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.