«

»

mrt 11

Gustaaf

Boze geesten uitdrijven

wtfOp een bepaald moment pleegt je tienerdochter zelfmoord. Vervolgens laat je haar jongere broertje het lijk met een stok slaan, om de boze geesten uit haar te verdrijven. Sommige lui houden er wel hele rare tradities aan over.


2 reacties

 1. Rooky

  Kind meteen een trauma. Wat loopt er toch heel veel dom vol rond en wij maar geld overmaken.

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Precies Rooky, voor enige verlichting hebben al die miljarden niet gezorgd in al die gebieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.