«

»

mrt 08

Gustaaf

Ondertussen in Irak

angrymoNiet alleen I.S. maakt er in het midden oosten een potje van. Ook de leden van het reguliere Irakese leger kunnen er wat van. Zo zien we hier hoe een dertien jarige jongetje geëxecuteerd wordt. Wat het menneke wel of niet op zijn geweten had. Tja, dat weet Gustaaf niet… (Schokkend)


2 reacties

 1. Rooky

  In wat voor rotte wereld leven wij??

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Yep, de tekst van het liedje “What a wonderful world” (Louis Armstrong) moeten we dan ook met en korreltje zout nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.