«

»

dec 16

Gustaaf

Pijpspel

tongOp Filipijnse middelbare scholen houden ze er vreemde gewoontes op na. Zo is het pijpspel het hoogtepunt van ieder schooljaar. Wat heb je nodig bij dit spel: Een grote groep jongens en meisjes, condooms, een kistje aubergines en een hoop behendigheid.


4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Jos

  Ook hierbij wil ik graag de eerste vrijwilliger zijn Gustaaf,
  Ik stel mijn paarse aubergine met genoegen ter beschikking tot het onderwijs voor dit doel!

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Jos, jij bent te goed voor deze wereld.

   1. Jos

    Dat wist ik zelf natuurlijk al Gustaaf, maar ik ben toch blij dat het bij anderen nu ook een beetje begint door te dringen…

    1. Gustaaf
     Gustaaf

     Jos, vanaf dag 1 (dat ik jou leerde kennen) had ik dat gevoel al.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.