«

»

nov 18

Gustaaf

Vingeren

xxxDat vrouwen hun vinger in het geslachtsdeel stoppen en daar plezier aan beleven, dat is bij alles en iedereen wel bekend. Maar dat er ook mannen zijn die daar lol aan beleven, dat is een goed bewaard geheim. En dat mysterie, gaan we nu en vandaag bij hersendood.com fijntjes ontrafelen. (NSFW)


3 reacties

 1. Pieter Baan

  En dat alles zonder glijmiddel.

  1. Anoniem

   japans vingertje…

   1. Gustaaf
    Gustaaf

    Volgens mij eerder van een Limburger of zo. šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.