«

»

jul 22

Gustaaf

I ♥ my Bike

xxxDat sommigen mannen houden van hun motorfiets, dat kan Gustaaf nog wel begrijpen. Heren die een beetje verliefd zijn op hun BMW of Honda, zelfs dat kan er bij Gustaaf nog wel in. Maar deze “biker” maakt het echt toch wel een beetje te bont. Enige professionele hulp lijkt me hier dan ook op zijn plaats. (NSFW / Overmorgen deel 2, de climax, Het wordt nog veel gekker)


2 reacties

 1. Rooky

  kogel !

  1. Gustaaf
   Gustaaf

   Das misschien nog wel de beste oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.