«

»

jan 10

Gustaaf

Pleuristaiwanese

taiwan_flagIn Nederland zijn die lastige voetgangers en fietsers beschermd in het verkeer. In andere landen blijk dat inmiddels ook zo te zijn, zoals wij u in het verleden zien al eens lieten zien. Wereldwijd komen we dan ook “jumpers” tegen, die de verzekering van onschuldige automobilisten proberen te tillen. Gelukkig rijdt de halve wereldbevolking intussen rond met een zogenaamde Dash Cam, om zich te behoeden voor dit soort mafketels. Maar nu wil ik niemand op ideeën brengen. Maar in Nederland heeft nog geen 0.5% van de automobilisten zo’n ding geïnstalleerd. Dus, bent u getroffen door de diepe recessie en heeft u geen kwartje meer op uw geweten. Wat let je! (PS. Zorg ten eerste wel voor een goed schuilplaats, dit is namelijk van essentieel belang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.