«

»

dec 01

Gustaaf

Pestpolen

Na de Russen en Zuid-Koreanen springen nu ook de Polen massaal voor aanstormende auto’s. Dit met de achterliggende gedachte om verzekeringsmaatschapen te fucken. Deze Pool Rus snapt zo te zien niet dat ie alleen levend iets met een verzekeringsuitkering kan beginnen. Neen, dan kan je beter naar Nederland komen om radijsjes te plukken!

2 reacties

  1. ericv

    zal een rus zijn.. de taal op de achtergrond is echt russisch in ieder geval

  2. Gustaaf
    Gustaaf

    Thx, onder het originele filmpje stond Poolse tekst. Zijn het toch Russen. šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.